text.skipToContent text.skipToNavigation

Axfoods egna märkesvaror

 

Du har väl inte missat Axfoods egna märkesvaror (även förkortat EMV) i ditt sortiment här på Dagabs e-handel? Vi är otroligt stolta över Axfoods egna varor som håller minst lika hög kvalitet som marknadens ledande märkesvaror och dessutom till ett konkurrenskraftigt pris.


Flera olika varumärken

I sortimentet av egna varor hittar du flera varumärken med olika nischer. Allt från lågprisalternativ som Eldorado till vårt populära varumärke Powerking som består av sport- och energiprodukter.

 
Konkurrenskraftiga och prisvärda alternativ

Axfoods tar fram egna varor med stor omsorg och det gör att vi idag kan erbjuda några av marknadens bästa varor till ett konkurrenskraftigt pris. 


Ett hållbart sortiment i ständig utveckling

För att hålla ett attraktivt sortiment och kunna erbjuda spännande nyheter jobbar vi hela tiden med att utveckla vårt sortiment. Det gör vi genom att hålla koll på omvärldsanalyser och att vara lyhörda för konsumenternas önskemål. 

Hållbarhet är också en viktig hjärtefråga för oss inom Dagab och förutom att vi ställer hårda krav på produkternas kvalitet uppmuntrar vi och hjälper våra producenter att ställa om till en mer hållbar produktion.

 


 

Axfoods olika EMV (Egna Märkesvaror) är:

 

Eldorado – varor att lita på, till ett lågt pris

Eldorado står för attraktiva lågprisvaror och är ett tryggt och smart val för den prismedvetna kunden. Genom stora inköpsvolymer och enklare specifikationer kan vi erbjuda låga priser.

Eldorado behöver inte ha den bästa platsen i hyllan, placera alltid på samma ställe, förslagsvis längst ner i hyllan så vet alltid kunderna var de kan hitta lågprisvaran för kategori.

Här hittar du alla Eldorado-produkter i ditt sortiment

 

Garant – garanterat bra urval

Genom Garant kan vi erbjuda god, bra och prisvärd mat av hög kvalitet. Garant utvecklas i takt med tiden för att ligga i framkant gällande mattrender, hälsa och hållbarhet. Garant erbjuder ett brett utbud av ekologiska och svenska varor.

Placera gärna dina Garantvaror till höger om märkesvara så ser din kund att det finns ett prisvärt alternativ utan att de behöver välja bort bra mat.

Här hittar du alla Garant-produkter i ditt sortiment

 

Fixa – allt för hemmet

Fixa är varumärket för hemmet med ett brett och prisvärt sortiment av riktigt hög kvalitet. Sortimentet spänner över förvaring, matlagning och städutrustning likväl som toalett- och hushållsartiklar samt tvätt- och rengöringsprodukter.

Här hittar du alla Fixa-produkter i ditt sortiment

 

Mevolution - kroppsvård för en härligare vardag

Mevolution är vårt nya varumärke för kroppsvårdsprodukter för människor i alla åldrar som vill få ett värde för sina pengar. I sortimentet finns t.e.x. handtvål och rakgel men flera spännande produkter kommer lanseras inom kort. Så håll utkik i ditt sortiment!

Här hittar du alla Mevolution-produkter i ditt sortiment

 

Minstingen – gillas av vuxna, älskas av barn

Minstingens sortiment innehåller blöjor, våtservetter, barnmat och annat för barn upp till tre år. Alla varor är samtliga Svanen-märkta och kännetecknas av bra kvalitet, prisvärdhet och en tilltalande design för både stora och små. 

Här hittar du alla Minstingen-produkter i ditt sortiment

 

Powerking – marknadens energikung

Powerking är ett av våra absolut populäraste och ett av kategorins ledande varumärken. Sortimentet består av sport- och energiprodukter såsom klassisk energidryck, energidryck med BCAA och proteinbars.

Här hittar du alla Powerking-produkter i ditt sortiment

 

Premier - drycker för alla i familjen till vardag och fest

Premier erbjuder drycker för alla i familjen till både vardag och fest. I sortimentet finns både klassiska svenska och amerikanska drycker, mineralvatten samt ett urval av Premier-unika smaker. Alla drycker testas noggrant av en testpanel för att hålla samma kvalitet som andra märkesvaror inom dryckeskategorin.  

Här hittar du alla Premier-produkter i ditt sortiment

 

Spicefield – med smak av Asien

Spicefield är vårt asiatiska utbud som som innehåller allt från kokosmjölk till soja. I sortimentet hittar du produkter med smak av Asien som kinesisk snack-box, panko och fisksås.

Här hittar du alla Spicefield-produkter i ditt sortiment

 

Såklart – klimatkompenserat och hållbart

Såklart är vårt varumärke för rengörings- och tvättprodukter som tar extra stor hänsyn till miljön. Större delen av sortimentet är parfymfritt och rekommenderas av Astma & Allergiförbundet. Produkterna är även Svanenmärkta eller märkta med Ecocert, vilket innebär att de innehåller ett minimum av miljö-och hälsofarliga ämnen.

Här hittar du alla Såklart-produkter i ditt sortiment

 

Upptäck ännu fler egna varumärken

Det tar inte slut här! I vårt sortiment finns det ännu fler egna varumärken så som: Banderos (taco), Dazzley (godis/glass/kakor), Fresca D'oro (ost) och Monte Castello (italienskt).

Klicka på respektive varumärke för att hitta dessa produkter i ditt sortiment.