text.skipToContent text.skipToNavigation

Bli kund hos Dagab Inköp  & Logistik

Hos oss kan du alltid göra en bra affär! Du får allt från bra kampanjer, nödvändiga storsäljare till spännande nyheter. Du får även tillgång till vår e-handel där du kan lägga order, se leveranser, kontakta kundtjänst osv.

 

Driver du en mindre butik?

Du som driver en mindre butik inom dagligvaruhandeln kan gå med i vårt koncept Handlar´n. Vi erbjuder dig ett brett sortiment och stödjer dig i din butiksdrift med bland annat, profilering och säljlösningar. Vi finns hela tiden som stöd och sköter varumärket samtidigt som du får friheten att driva din butik som du vill.


Läs mer om Handlar´n här.

 

 

Driver du en kedja?

Du som driver en kedja kan bli avtalskund hos oss. Tillsammans med en kundchef avtalas en skräddarsydd lösning fram. Vi jobbar hela tiden med att erbjuda dig de bästa lösningarna för varje enskild butik.


Vill du bli avtalskund? Ansök här.

 

 

Driver du en kiosk eller mindre butik?

Du som vill göra beställningar men inte vill vara avtalsbunden kan självklart fortfarande handla hos oss. Vi erbjuder ett brett sortiment med spännande kampanjer, nyheter och storsäljare. Vi ser till att du som kund får en trygg leverans och enkel hantering, från beställning till faktura.

Vill du göra en beställning? 
Ansök om inloggning till vår e-handel här.